Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Alle merken welkom

Autobedrijf van Hoepen is een universeel BOVAG bedrijf waar alle merken welkom zijn. Bij dit autobedrijf uit Middelburg kunt u terecht voor onderhoud en reparatie en alle andere auto gerelateerde zaken. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het merk Volvo. Als Volvospecialist Walcheren onderhouden en repareren wij Volvo’s zowel voor de particuliere als de leaserijder. U kunt hier tevens terecht voor de aankoop van een nieuwe Volvo of jong gebruikte occasions. En uiteraard ook voor gebruikte Volvo occasions.

Fabrieksgarantie alle merken

Natuurlijk onderhouden wij uw auto volgens de fabrieksspecificaties. U bent dus ook van harte welkom met uw nieuwe auto. Heeft u een auto waar nog fabrieksgarantie op zit? Bij Autobedrijf van Hoepen behoudt u bij onderhoud en reparatie altijd de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto heeft gekocht. De fabrieksgarantie blijft bij ons officieel intact omdat:
Wij werken volgens de Europese wetten
Wij de voorschriften van de fabrikanten volgen
Wij met originele kwaliteitsonderdelen werken

Lease of privé, nieuw of gebruikt

Of u nu rijdt in een leaseauto of in een privéauto nieuw of gebruikt; het maakt voor ons geen verschil. U bent altijd van harte welkom ongeacht het merk dat u rijdt! Neem gerust eens een kijkje in onze showroom of werkplaats, wij adviseren u graag.

Nieuwe of gebruikte auto

Naast reparatie en onderhoud aan auto´s bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een nieuwe of een gebruikte auto. Als BOVAG garage zijn aangesloten bij het RDW en NAP en leveren al onze auto’s altijd met nieuwe APK, afleverbeurt en garantie. Al deze garanties worden gewaarborgd door ons bedrijf om er zeker van te zijn dat u een tevreden weggebruiker bent in uw nieuwe auto.

Bij autobedrijf van Hoepen staat de klant centraal en krijgt u gegarandeerd persoonlijk en vakbekwaam advies.